Hotel Rambousek Recenze

Hodnocení hotelu

85%
Velmi dobré

dle 16 recenzí

  • Personál

    92%
  • Čistota

    83%
  • Vybavení

    84%
  • Pohodlí

    78%
  • Poměr cena/kvalita

    87%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • rodina se staršími dětmi
  • rodina s malými dětmi
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 15.7.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
0
Služby
0
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Jana

dospělý pár, 12.7.2017

Tábor Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Pobyt se nám velmi líbil, nebylo co vytknout,město je krásné, je na co koukat-prostě všechno perfektní

  • Nebylo co vytknout

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Pavel Kapoun

dospělý pár, 8.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marie Vlasová

dospělý pár, 7.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Perfektní obsluha a přijemne lidi dekujem vlasovi

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 16.4.2017

English

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Irina

dospělý pár, 19.10.2016

Teplice Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Замечательный отель. До площади 3 минуты. В отеле чисто, уютно, тепло. Мы приехали поздно, почти в 22-30, но нас ждали. Хорошие завтраки. Все понравилось. Спасибо Милану!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marie Cejpová

jednotlivec, 28.9.2016

VELKÁ BÍTEŠ Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Dobrý den,klidně doporučím-personál je vstřícný,spokojenost s jídlem a dobře se spí i když je hotel u hlavní silnice

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 15.9.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Služba majitele, výborné jídlo - večeře i snídaně.

  • Bohužel jsou pokoje situovány do rušné ulice, tedy hluk i v pozdních večerních hodinách i brzy ráno .

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 24.8.2016

Polski

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

skupina přátel, 10.4.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 1.2.2016

Русский

  • Celkové hodnocení
56 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
4
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Jan Burant

skupina přátel, 19.12.2015

Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Pěkné prostředí za dobrou cenu.

  • Dopoledne zavřená restaurace.

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 18.10.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Tomáš

mladý pár, 20.9.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
36 %
  • snídaně ok

  • velmi socialistické zařízení poměr cena/výkon zdaleka neodpovídá ve 3. patře wifi vůbec nebyla k nalezení

Personál
10
Služby
2
Čistota
4
Komfort
1
Cena/kvalita
1

Martin

jednotlivec, 1.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • snídane a vstřícný personál, výhodná poloha

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Zdeněk Oppa

jednotlivec, 24.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %
  • Přístup personálu.

  • Chybí parkoviště.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.