+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Hotel Rambousek Reviews

Hotel ratings

84%
Very good

by 18 reviews

  • Staff

    93%
  • Cleanliness

    82%
  • Equipment

    84%
  • Comfort

    76%
  • Value for money

    87%
Show reviews written by:
  • other group
  • family with older children
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Anonym

family with young children, 12.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
85 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
0
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 12.8.2017

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 15.7.2017

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
0
Služby
0
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Jana

mature couple, 12.7.2017

Tábor Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Pobyt se nám velmi líbil, nebylo co vytknout,město je krásné, je na co koukat-prostě všechno perfektní

  • Nebylo co vytknout

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Pavel Kapoun

mature couple, 8.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marie Vlasová

mature couple, 7.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Perfektní obsluha a přijemne lidi dekujem vlasovi

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 16.4.2017

English

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Irina

mature couple, 19.10.2016

Teplice Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Замечательный отель. До площади 3 минуты. В отеле чисто, уютно, тепло. Мы приехали поздно, почти в 22-30, но нас ждали. Хорошие завтраки. Все понравилось. Спасибо Милану!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marie Cejpová

single traveler, 28.9.2016

VELKÁ BÍTEŠ Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Dobrý den,klidně doporučím-personál je vstřícný,spokojenost s jídlem a dobře se spí i když je hotel u hlavní silnice

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 15.9.2016

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Služba majitele, výborné jídlo - večeře i snídaně.

  • Bohužel jsou pokoje situovány do rušné ulice, tedy hluk i v pozdních večerních hodinách i brzy ráno .

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 24.8.2016

Polski

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

group of friends, 10.4.2016

Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 1.2.2016

Русский

  • Overall rating
56 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
4
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Jan Burant

group of friends, 19.12.2015

Česká republika

  • Overall rating
68 %
  • Pěkné prostředí za dobrou cenu.

  • Dopoledne zavřená restaurace.

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

single traveler, 18.10.2015

Čeština

  • Overall rating
68 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Tomáš

young couple, 20.9.2015

Čeština

  • Overall rating
36 %
  • snídaně ok

  • velmi socialistické zařízení poměr cena/výkon zdaleka neodpovídá ve 3. patře wifi vůbec nebyla k nalezení

Personál
10
Služby
2
Čistota
4
Komfort
1
Cena/kvalita
1

Martin

single traveler, 1.8.2015

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • snídane a vstřícný personál, výhodná poloha

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Zdeněk Oppa

single traveler, 24.5.2015

Čeština

  • Overall rating
86 %
  • Přístup personálu.

  • Chybí parkoviště.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.